info@kootstrarijopleidingen.nl088-980030006-21838761

Bromfiets / Scooter Rijbewijs AM2

Wil je in 1 dag het scooter en bromfiets rijbewijs halen? Wij verzorgen rijlessen voor het scooter en bromfiets rijbewijs. Is een dagopleiding voor het scooterrijbewijs niets voor jou dan kan je ook kiezen uit een gesplitste dagopleiding of losse scooter rijlessen . De rijlessen worden op nieuwe scooters in Breda gegeven. De rijlessen voor de scooter / bromfiets zullen starten vanaf de rijschool in Breda. We lessen met maximaal 2 kandidaten en de instructeur volgt ook op een scooter.

Wanneer? Onderaan deze pagina staan beschikbare data voor de scooter dagopleiding, kijk snel! Mocht er geen geschikte datum tussen zitten, neem dan contact op met de rijschool via het contactformulier of telefonisch voor een andere datum.

Wil je starten met bromfietsrijlessen is het belangrijk dat je jouw eigen helm en handschoenen hebt. Wegens het coronavirus is het niet mogelijk om de spullen van de rijschool te gebruiken. Hiermee volgen wij het protocol van de kwaliteitsbranche organisaties BOVAG en VRB voor de veiligheid van u en onze instructeurs.


Scooter / Bromfiets examen

Je mag op examen zodra je in het bezit bent van je scooter / bromfiets theorie certificaat en je de 16-jarige leeftijd hebt bereikt. Hoe gaat het praktijkexamen van de bromfiets bij het CBR: Zo gaat het bij het praktijkexamen bromfiets van het CBR


Kleding advies voor het CBR praktijkexamen!

Advies van het CBR is om schoenen te dragen die de enkels bedekken en kleding die de bovenarmen bedekken.


Bromfiets theorie certificaat

Je mag  je bromfiets theorie certificaat al halen vanaf 15,5 jaar. Je hebt dan ruim de tijd voor je 16e verjaardag om je bromfiets certificaat te halen. Om je goed voor te bereiden voor het theorie examen hebben wij een bromfiets theorieboek en een bromfiets theorie online pakket beschikbaar. Kijk op onze webshop voor theorieleermiddelen en om een gratis proefexamen te oefenen!


Vrijblijvende intake

Twijfel je of scooter / bromfiets rijlessen iets voor jou is, maak dan gebruik van een vrijblijvende intake. Dan maak je mee hoe een scooter / bromfiets rijles eruit ziet en maak je gelijk kennis met de rijschool.

Direct inschrijven!

  Data Bromfietsrijbewijs AM2

  Datum Tijd Cursus Prijs
  28/02/2022 08:30 - 14:00 uur Dagopleiding Bromfiets AM2 Є 345,-- Aanmelden
  10/03/2022 08:30 - 13:00 uur Dagopleiding Bromfiets AM2 Є 345,-- Aanmelden
  24/03/2022 08:30 - 14:00 uur Dagopleiding Bromfiets AM2 Є 345,-- Aanmelden

  Dagopleiding Bromfiets

  € 345,-
  • 4 bromfiets rijlessen
  • Praktijkexamen
  • Inclusief gebruik van scooter, helm en handschoenen

  Waarom Kootstra
  Rijopleidingen?

  • Auto-, Bromfiets-, Motor- en Aanhangwagenrijlessen
  • Lid van de VRB
  • Ervaren rij-instructeurs
  • Scherp actiepakket en betaling in termijnen mogelijk
  • Faalangstinstructie, autisme/ADHD begeleiding
  • Maandelijks een Theoriecursus voor de auto
  • Rijlesplanner en Rijbewijsapp! Altijd inzage in jouw planning
  T 088-9800300 / M 06-21838761