info@kootstrarijopleidingen.nl088-980030006-21838761

Corona virus. update 20-3-2020

20-3-2020

Beste kandidaten en ouders,

Extra aandacht voor jullie én voor onze instructeurs is nu crucialer dan ooit. Het goed doorkomen van deze bizarre situatie vraagt extra aandacht voor onze gezondheid en daarom hebben we helaas moeten besluiten om de rijlessen voorlopig stop te zetten. Dit geldt in ieder geval voor een periode van 23 maart tot en met 6 april, hierbij houden wij de richtlijn van het CBR aan.

De instructeurs zullen contact met jullie opnemen voor een nieuwe planning van de rijlessen na 6 april. Het kantoor heeft komende weken de openingstijden aangepast. Voor meer info hierover verwijs ik je door naar onze website.

We zijn tijdens kantoortijden telefonisch en per mail bereikbaar via: info@kootstrarijopleidingen.nl of 088-9800300.

We hopen vanaf 6 april de rijlessen weer op te kunnen pakken en samen met jullie toe te werken naar het succesvol afronden van jouw rijopleiding! Wij wensen iedereen heel veel sterkte en gezondheid in deze tijd!

Met vriendelijke groet,

Team Kootstra Rijopleidingen

16-3-2020

Beste kandidaten en ouders,
naar aanleiding van het corona virus hebben wij alle rijlessen voor vandaag geannuleerd. Voor de komende dagen wachten we vanavond de nieuwe maatregelen van het kabinet af. Mochten er geen nieuwe maatregelen bijkomen in onze regio dan volgen wij onderstaande suggestie van de BOVAG:

-Er kan en mag rijles worden gegeven met wederzijdse instemming, maar zowel instructeur als klant hebben in deze bijzondere situatie de mogelijkheid om lessen af te zeggen.
-Er kan alleen gelest worden als instructeur en klant geen gezondheidsklachten hebben.
-Als er gelest wordt, dienen de raakvlakken (stuur, deurgrepen, enz) voor en na de les steeds te worden ontsmet.
-Houd in de auto zoveel mogelijk fysieke afstand van elkaar.
-Theorielessen moeten tijdelijk opgeschort worden.
-Tot nader order zet CBR alle activiteiten op examen- en toetsgebied stop. Alle reeds geplande examens en andere activiteiten gaan in elk geval tot en met 31 maart niet door. De kandidaten worden door CBR via SMS en mail geïnformeerd. De rijschool kan vooralsnog vanaf 1 april nieuwe examens plannen.

Aanvulend op deze suggestie zorgen we er in de planning voor dat je niet met 3 personen in de auto zit.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je een mail sturen naar: info@kootstrarijopleidingen.nl

Bedankt voor jullie begrip.

Met vriendelijke groet,
Team Kootstra Rijopleidingen