info@kootstrarijopleidingen.nl088-980030006-21838761

Vrachtauto + Aanhangwagenrijbewijs CE

Met het rijbewijs C mag u een aanhanger of oplegger met een toegestane maximummassa tot 750 kilo aan uw vrachtwagen koppelen. De toegestane maximummassa is het lege gewicht + het laadvermogen. Wilt u met een zwaardere aanhanger of oplegger rijden? Dan heeft u het CE aanhangwagenrijbewijs nodig.

Wil je ervaren of vrachtwagen rijlessen iets voor jou zijn? Schrijf je dan in voor een vrijblijvende intake. De kosten voor een intake bedragen 95,- normaal is dit 130,- voor 120 minuten excl. BTW. 1 rijles voor de vrachtwagen duurt 60 minuten.

________________________________________________________________________________________________

Intake vrachtwagen rijbewijs

Voordat je begint met de rijopleiding voor het vrachtwagen aanhangwagenrijbewijs, start je met een intake. Voor de intake moet je in het bezit zijn van het Rijbewijs C en minimaal 21 jaar oud (beroepschauffeur minimaal 18 jaar oud) zijn. De intake duurt 2 vrachtwagen aanhangwagenrijlessen (2 uur). De instructeur kan tijdens de intake zien hoe je de leeronderdelen oppakt en een vrijblijvend advies geven hoeveel vrachtwagen aanhangwagen rijlessen er ongeveer nodig zijn. Je krijgt dan ook een indicatie van de totale kosten voor het CE aanhangwagenrijbewijs. De intake is vrijblijvend. De vrachtwagen rijlessen starten vanuit Breda.

________________________________________________________________________________________________

Gezondheidsverklaring en medische keuring

Een Gezondheidsverklaring is een formulier met vragen over de lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Via mijn.cbr.nl mag je de Gezondheidsverklaring invullen en betalen met I-deal. Na maximaal 5 werkdagen krijg je via mijn.cbr.nl een bericht van het CBR met het keuringsverslag. Deze print je uit en neem je mee naar de Arbo arts voor de medische keuring. De Arbo arts zal de verklaring aanvullen en ondertekenen. Het keuringsverslag moet dan opgestuurd worden naar het CBR.

Voor meer informatie zie, http://www.cbr.nl/gezondheidsverklaring

________________________________________________________________________________________________

Tarieven vrachtauto + aanhangwagen rijlessen

Tarieven Rijopleiding E bij C
Vrachtauto + aanhangwagen losse praktijkles CE 60 min. 65,00
Vrachtauto + aanhangwagen intake (120 min.) 95,00 normaal 130,00
Vrachtwagen Rijopleiding E bij C pakket
Vrachtauto + aanhangwagen CE 20 rijlessen inclusief praktijkexamen 1.656,00

*De genoemde tarieven zijn exclusief BTW.
*Pakketten kunnen in termijnen betaald worden.
*Subsidie mogelijkheid. Gecertificeerd opleider Transport & Logistiek
*Volg je de opleiding als particulier voor je (toekomstige) beroep dan kun je de opleidingskosten als aftrekpost opvoeren bij de belasting. De hoogte van de teruggave is afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Meer informatie?